NAŠE USLUGE

Trebate tortu povodom  Vjenčanja?

Odabir svadbene torte veoma je bitan većini mladenaca. Svadbena torta nije tek običan desert koji birate sebi i svojim gostima. Torta je kruna svadbene večeri, zato ju izrađujemo s puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen cjelokupnom stilu svadbene svečanosti.

Odabir svadbene torte veoma je bitan većini mladenaca. Svadbena torta nije tek običan desert koji birate sebi i svojim gostima. Torta je kruna svadbene večeri, zato ju izrađujemo s puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen cjelokupnom stilu svadbene svečanosti. Odabir svadbene torte veoma je bitan većini mladenaca. Svadbena torta nije tek običan desert koji birate sebi i svojim gostima. Torta je kruna svadbene večeri, zato ju izrađujemo s puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen cjelokupnom stilu svadbene svečanosti. Odabir svadbene torte veoma je bitan većini mladenaca. Svadbena torta nije tek običan desert koji birate sebi i svojim gostima. Torta je kruna svadbene večeri, zato ju izrađujemo s puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen cjelokupnom stilu svadbene svečanosti.

Po vašem ukusu i željama

slavite rođendan?

Glavna zvijezda svake rođendanske zabave, osim slavljenika/ce, je naravno rođendanska torta! Pokušajte svom slavljeniku/ci pripremiti tortu vezanu uz temu rođendanske zabave, a u dogovoru s njim definirajte i okus torte. Na nama je da napravimo ostalo!

organizirate zabavu? I nemate kolača?

Uz tradicionalnu izradu kolača, za koje danas u modernom kućanstvu ima sve manje vremena, razvijajamo i nove vrste okusa, suvremene lagane kreme i brojne voćne i kolače. Po vašoj želji.

Rijetki su sretnici koji u životu rade ono što vole. A kad radiš ono što voliš, onda to radiš stvarno dobro, od srca, s veseljem.

Radimo kolače i torte po narudžbi Nazovite nas!

‘Sweetie’ slastičarnica je počela sa radom 2019. godine. Iako smo nova tvrtka, imamo dugogodišnje iskustvo u pravljenju slastica. Dođite i uvjerite se!